Тейлър Суифт обяви излизането на нов албум


Тейлър Суифт обяви излизането на нов албум
Снимка: Getty Images

Световното турне „Eras 2023“ на Тейлър Суифт се радва на нечуван успех - град в САЩ се прекръсти в нейна чест, а един от концертите предизвика земетресение. И макар певицата да ззакри американската част на своето турне на стадиона „СоуФи“ в Лос Анджелис, изненадите далеч не са свършили!

Тейлър Суифт обяви предстоящото излизане на четвъртото издание на своя проект за презаписи: „1989 (Taylor’s Version“) - на 27 октомври.

Щедра: Тейлър Суифт раздаде бонуси в размер на 55 млн. долара

Първоначално издаден през 2014 г., „1989“ е албумът, който „промени живота ми по безброй начини“, сподели Суифт пред публиката и добави, че „ме изпълва с такова вълнение да обявя“ най-новата си „Версия“.

След като изсвири на живо няколко парчета от „1989“, поп звездата се приближи до центъра на сцената с акустична китара в ръка и подсказа на публиката, че предстои нещо голямо.

„Вместо да ви разказвам за това, просто ще ви го покажа“, извика тя към публиката, а на екрана зад нея блесна: „1989 г. (Taylor’s Version) на пазара от 27 октомври!“, а певицата аплодира надписа.

На закриващия концерт в продължение на три часа и половина поп звездата предложи на феновете си изобилие от песни, обхващащи цялата ѝ кариера, които бяха не толкова колекция от най-големите хитове, колкото истински празник на живо на изпълнител от такъв ранг.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама