Том Круз наел цял етаж от ресторант заради новата си любима (ВИДЕО)


Том Круз наел цял етаж от ресторант заради новата си любима (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Том Круз явно много влюбен. 61-годишният актьор е наел целия етаж на луксозен лондонски ресторант за романтична вечеря с новата си половинка  - рускинята Елсина Хайрова.

Звездата от "Мисията невъзможна", който за пръв път беше забелязан с 36-годишната красавица миналата седмица, е наел цял етаж от известния ресторант "Новиков" в Мейфеър. Според изданието "The Sun" Том, чието състояние възлиза на 500 млн. паунда, е похарчил 500 паунда за вечеря с омар и суши за него и Елсина.

Източник споделя пред изданието: "Том изглеждаше много влюбен и държеше да чуе всяка дума на Елсина. Двамата изглеждаха физически много близки."

Вижте още: 6 изключителни умения на Том Круз (ВИДЕО)

Коя е Елсина Хайрова

Хайрова, която е бивш модел, има британско гражданство, а преди това беше женена за руския магнат Дмитрий Цветков, с когото живееше в имение на стойност 22 млн. Домът им бе в Съри, но са пребивавали и в къщи в Лондон на стойност 18 млн. паунда. Двойката притежаваше и имоти в Дубай и Кипър, както и коли, бижута и колекции от произведения на изкуството на стойност милиони лири

Техният скандален развод попадна в заглавията на вестниците през лятото, след като Хайрова беше обвинена, че е укрила значителни активи от бившия си съпруг, включително колекцията си от чанти на стойност 1 милион паунда. Именно бившият ѝ съпруг предупреди актьора, че на новата му любов трудно може да се угоди - и твърди, че по време на бурния им 11-годишен брак той е похарчил изумителните 10 млн. паунда за дрехи и още 2 млн. паунда за чанти.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама