Тузара от "Сексът и града" проговори за изневерите си и обвиненията в изнасилване


Тузара от "Сексът и града" проговори за изневерите си и обвиненията в изнасилване
Снимка: Getty Images

По ирония на съдбата сериалът "Сексът и градът" направи Крис Нот, който изпълняваше ролята на Тузара, звезда от световен ранг, но именно сексът съсипа кариерата му до основи. 

В статия от 2021 г., публикувана от "Холивуд рипортър", две жени обвиниха Нот, че ги е насилвал сексуално, като едната твърди, че той я е изнасилил брутално. Тя сподели, че "Мистър Биг" я е нападнал и изнасилил през 2004 г. и че е трябвало да бъде шита в болница след това, което е преживяла на 22-годишна възраст.

Вижте още: Боно, Боб Гелдоф и хиляди фенове присъстваха на погребението на Шиниъд О'Конър

Актьорът реши да наруши мълчанието и даде първото си интервю, в което открито представя своята гледна точка по обвиненията. 

"Изневерих на съпругата си, а това е опустошително за нея и не е много красива картина", каза Крис Нот. "Но това не е престъпление", добави актьорът пред USA Today

"Имах същите оправдания, каквито имат много мъже: това е просто малък страничен "танц" и е забавно. Ти не нараняваш никого. Никой няма да разбере за това, а сексът е просто приятен", каза той. "И изведнъж много хора искат да правят секс с теб. Това е като: "Е, няма да имам този шанс отново".

Вижте още: Златка Райкова се оплака от големината на гърдите си (СНИМКА)

Срещу Нот не бяха повдигнати обвинения, но той беше уволнен от шоуто на CBS "The Equalizer" и отпадна от по-нататъшно участие в продължението на "Сексът и градът". Звездите от сериала - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, публикуваха изявление в подкрепа на предполагаемите жертви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама