Вижте как изглежда Саманта от "Сексът и градът" днес (СНИМКИ)


Вижте как изглежда Саманта от "Сексът и градът" днес (СНИМКИ)
Снимка: Getty images
Наскоро беше излъчен последният епизод на "Просто ей така...", продължението на "Сексът и градът". В него обаче не участва Ким Катрал, която играе разкрепостената Саманта Джоунс в хитовия сериал. Имено за тази роля тя получи "Златен глобус" за Най-добра поддържаща актриса за 2002 г.

Както преди време писахме, 65-годишната блондинка категорично е отказала да се включи в новия проект, тъй като не се разбира добре с останалите актриси, най-вече със Сара Джесика Паркър.

В интервю през 2017 Ким заяви, че връзката с останалите ѝ колежки от сериала е "токсична". Тя се чувства много различна от Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър: "Всички те имат деца, а аз съм с 10 години по-възрастна".

През февруари 2018 Катрал пък написа гневно послание на Сара Джесика Паркър в Instagram. Причина за реакцията ѝ стана съчувствието, което изрази Сара след смъртта на брат ѝ Kристофър. "Твоят постоянен опит да се свържеш с мен е болезнено напомняне колко жестока беше и си оставаш. Нека да го изясня много ясно (Ако вече не съм). Ти не си част от моето семейство. Аз не съм твоя приятелка. Затова ти пиша, за да ти кажа за последен път да спреш да използваш трагедията ни, за да възстановиш образа си на "добро момиче"."

В момента Сара Джесика Паркър, Кари в сериала, също не изпитва топли чувства към бившата си колежка.

"Тя говореше твърде много публично. Аз не участвах във всичко това и не четох нейните интервюта, но всичко ми беше предадено на мен", казва актрисата. Сара Джесика подчерта, че Саманта и Ким не са едно и също лице. "Саманта не си отиде. Тя е с нас и мисля, че това беше показано с уважение и елегантност", каза Паркър в скорошно интервю за Variety.

Ким Катрал, която има три брака зад гърба си, в момента има връзка с Ръсел Томас, с когото се запознава през 2016, докато той работи в BBC.

"Някак си се харесахме, поддържахме връзка и след това той дойде при мен във Ванкувър. Беше много смело от негова страна, защото всъщност не се познавахме, освен че сме излизали няколко пъти заедно. Но той дойде и оттогава сме заедно!"

Катрал, която е родена в Ливърпул, казва, че се чувства свързана с Томас, роден в Кент, Англия, чрез техните общи корени. "Просто е толкова лесно с него."

През последните години Ким се занимава повече с продуценство, но през 2022 ще я видим в "Как се запознах с баща ви", продължението на популярния ситком "Как се запознах с майка ви". В сериала Катрал ще играе по-възрастната версия на София (Хилари Дъф) – главната героиня.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама