Вижте новата приятелка на Леонардо ди Каприо (СНИМКИ)


Вижте новата приятелка на Леонардо ди Каприо  (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Както вече писахме, в края на август стана ясно, че Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила Мороне след почти 5-годишна връзка. 47-годишният актьор не си губи времето, тъй като се говори, че вече има нова жена в живота си. Той е бил забелязан да се забавлява с 22-годишната Мария Берегова в Сен Тропе.

Украинската красавица работи като модел и е бивша жена на Ахмед Масуд Абделхафид, чието семейство е свързвано с покойния диктатор Муамар Кадафи.

НАУЧЕТЕ ТУК 7 НЕПОДОЗИРАНИ ФАКТА ЗА ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО

Камила е израснала в Швейцария, а в момента живее в Лондон, където учи, за да наследи фармацевтичния бизнес на семейството си.

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне всъщност са сложили край на връзката си през юли, но за това се разбра чак в края на август. Тя вече е четвъртата жена, прескочила 25-те си години, с която звездата от "Титаник" се разделя. Той никога не е излизал публично с дама на възраст над четвърт век. Ако слуховете за Мария Берегова са верни, тя има още няколко години пред себе си, за да бъде с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама