Виктория Капитонова е обвинена в кражба и измама (ВИДЕО)


Виктория Капитонова е обвинена в кражба и измама (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Откакто спечели първия сезон на „Ергенът“, Виктория Капитонова постоянно е под обстрел. Инфлуенсърката дори дълго време нямаше профил в Instagram, защото беше хакнат. Ето, че поредният удар по рускинята е факт. Тя бе обвинена в кражба на 200 000 лева и интелектуална собственост.

Мнозина знаят, че Капитонова припечелва от курсове за личностно развитие в социалните мрежи, както и мистериозни „ритуали за пари“. Обвинението в кражба идва от родна тиктокърка на име Станислава.

По думите на Станислава вече няколко момичета са се свързали с нея лично, за да разкажат как са станали жертви на "измама и краден курс". Ето какво казва Станислава:

"232 човека са се записали за стандарт услугата ѝ, която струва 500 лв. Нека ви кажа откъде идва този курс. Той идва от руската инфлуенсърка Марго Савчук, която е разработила оригиналния курс, който се нарича Instaboss. Разбратован е с много години с бившето ѝ гадже Дани и огромен екип от хора. Виктория няма капацитета да направи всичко това. Видях, че Виктория отново събира хора за своето четвърто издание за своя изцяло плагиатстван курс, но вероятно ще тараши хората за повече пари... заради инфлацията. Хора, ценете си парите и усилията. Вижте оригиналния курс на Марго, който се разработва с огромен екип от хора", разказва във видеото тя.

@istanislava Очаквайте част 2-ра #ергенът #ергенът2022 #ергенътсезон1 #ергенътбългария #бтв #нова #тиктокбългария #българскитиктокъри #рекомендаци #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #fyp #викториякапитонова #викторияергена #victoriakapitonova #българия🇧🇬 #sofia #varna #skopje #македонскитиктокър #македонскитикток #българскиятикток ♬ original sound - Stanislava

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама