Владо Карамазов победи в престижен фотографски конкурс


Владо Карамазов победи в престижен фотографски конкурс
Снимка: Facebook

Владимир Карамазов, който освен актьор е и талантлив фотограф, се похвали, че работата му отново е била отличена. Той е спечелил на Московските международни фотографски награди (MIFA).

"Отново фотографията ме направи много щастлив. На Московските международни фотографски награди(MIFA), станах People Photographer of the Year ! Снимката, която ми донесе това голямо отличие, е „Кално детство” и тя стана първа в категория „People”. В тази категория по принцип има подкатегории като Портрет, Улица, Деца... но на тези награди всички са събрани в "People” – с което става по-трудно. Имам още награди в същата категория – 3 златни отличия, 1 сребро и 2 бронза. А в категорията „Събития” снимката ми стана втора. Общо 11 награди от MIFA 2021. Щастлив съм, защото тези награди са за кадри, които много харесвам и които разказват истории на хората. Това, заради което всъщност снимам. Признавам, че се бях откъснал от хората, заради разочарования, заради взаимоотношения... Хората ме натоварваха. Но фотографията ми показа друга страна от човечеството. Накара ме да се вгледам в очите и душите. В момента мога смело да кажа, че се превърнах в ловец на интересни хора. Това ме вълнува и зарежда. И най-важното, започнах отново да харесвам човеците! Благодаря MIFA.

Много благодаря и на моите музи - Неда Спасова Жоро Цанов, Юсуф Съртев и всички хора, които срещам", написа той във Facebook.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама