Владо Карамазов защити Митко Щерев в конфликта с Лили Иванова


Владо Карамазов защити Митко Щерев в конфликта с Лили Иванова
Снимка: Facebook Владимир Карамазов

Звездата от Народен театър "Иван Вазов" Владимир Карамазов застана плътно зад Маестро Димитър Щерев в конфликта му с примата на българската естрада Лили Иванова

Вижте още: 21 интересни факта за сърцеразбивача Микеле Мороне

Както вече писахме, след 15-годишна забрана композиторът позволи на Лили Иванова да изпълнява песните му, като сред тях е любимата на поколения българи "Осъдени души". Това обаче по никакъв начин не означава, че враждата между тях е приключила.

"Силно съм впечатлен от това, което каза Митко Щерев за причината за лошите взаимоотношения между него и Лили Иванова", коментира пред "България днес" Владимир Карамазов.

За него проблемът се корени в това, че "в изкуството често някой се мисли за нещо повече от другите".

Изненадващо Карамазов каза, че самият той "постоянно попада в подобни ситуации, от които онемява".

"И когато се получи силен сблъсък като този на Митко Щерев и Лили, то е защото някой защитава личността си и работата си", категорична е звездата от Народен театър "Иван Вазов".

Владо Карамазов каза още, че подобни сблъсъци има не само в музикалния бранш, но са едва ли не ежедневие в актьорските среди.

"Доста често усещам и не само усещам, че режисьори, продуценти, директори в моята сфера се чувстват нещо повече от актьора. Както Митко Щерев го каза, нещо като царе. Не зачитат авторски права, труд и форма на съавторство. Актьорът е нещо, което се използва за частта от продукцията, в която не може да сложат продуцент, режисьор или директор, и след това някак, ако може, да изчезне", коментира още Владо Карамазов.

Вижте още: Анелия наруши мълчанието: Слагали певицата край на кариерата си?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама