Внучката на Тодор Колев съжалява, че е напуснала Стефан Данаилов


Внучката на Тодор Колев съжалява, че е напуснала Стефан Данаилов
Снимка: Нова телевизия

За студентите, завършили актьорско майсторство в НАТФИЗ,  в театралните среди се говори, че се делят на две - тези, които са ученици на проф. Стефан Данаилов и останалите. Огромният шанс да бъде ученичка на Мастера получава и внучката на легендарния артист Тодор Колев - Теодора Кулева. Тя обаче е първата студентка на звездата от филма "Дами канят", която взима решението да напусне класа му.

Вижте още: Ето кои актриси получиха почетна награда "Оскар" (СНИМКИ)

"Не знаех, че съм единствената студентка, която го напуска. Когато направих това, направо размазах себе си. Има една приказка: "Кой каквото си направи сам, никой друг не може да му направи". Напуснах класа, който ме обичаше, за да отида в класа на проф. Ивайло Христов, който не ме приемаше. Беше ми изключително трудно, плачех постоянно и понесох своите последствия. Продължавам да ги нося и години след това", споделя Теодора пред "България Днес".

Внучката на Тодор Колев се превръща в една от любимите ученички на Ламбо, но решава да го напусне, след като рой се разболява и често отсъства от часовете си в НАТФИЗ.

"Сама свалих себе си от пиедестал, на който ме бяха поставили в класа. Много хубави неща направихме със състудентите ми при Мастера. Мислех, че където и да отида, все ще е така, бях много малка и преместването в другия клас ми показа, че никой не ми е длъжен да ме харесва и обича. Смачках самочувствието си до степен, в която трябваше отново да се изградя, за да оцелея. Беше много трудно. Отделно, че хората спряха да ми говорят, а в класа на проф. Христов ми се подиграваха по детски, тийнейджърски. Много труден период беше за мен", признава през сълзи Теодора пред ежедневника. Тя е категорична, че вече е простила цялото огорчение, което е преживяла.

Вижте още: Синът на Алисия се сгоди? (СНИМКА)

"Може би нямаше да напусна професора, но Стефан Данаилов тогава се разболя, а аз имах нужда от неговите съвети, от неговото напътстване, а него го нямаше наистина за дълъг период от време. Сигурна съм, че той не ми се разсърди, дори ме разбра" - казва още внучката на Тодор Колев.

След участието си в сериала "Откраднат живот" Теди направи рязък завой в кариерата си и в момента е една от най-търсените кабаретни танцьорки у нас и често танцува почти гола на сцената в единственото заведение с подобна култура у нас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама