Зловещо: Певицата Лияна стригана публично, но от ревнива жена


Зловещо: Певицата Лияна стригана публично, но от ревнива жена
Снимка: Instagram

Още един случай на насилствено подстригана жена изплува от миналото, но този път става въпрос за поп-фолк певицата Лияна, която е известна със своята естествено дълга коса. За разлика от случая с 18-годишната Дебора, която бе обръсната и жестоко нарязана от приятеля си, то при певицата историята е съвсем различна и тя става жертва на ревнива жена.

Вижте още: Мистично: Пророческа сила събрала Невена Цонева с Венко 

През 2013 година Лияна изпадна в нервен срив по време на участието си във Vip Brother, където в една от мисиите на риалитито певицата трябваше да отреже една педя от дължината на косата си. Тогава се оказа, че зад изблика на поп-фолк звездата не се крие просто суета, а много травмираща случка от миналото ѝ.

"Преди години ми се случи нещо, което ми нанесе страхотна травма. Беше публично и беше унизително", каза тогава тя.

Мистерията с насилствената подстрижка се разкри в интервю на Лияна за списанието Love style, където дългокраката брюнетката разказа подробно за кошмарното събитие от миналото ѝ.

След убийството на първия ѝ приятел – наркобоса Фалконети, който бил застрелян пред нея, кошмарът не свършил. Бившата жена на ганкстера я подстригала публично от ревност.

"Няколко жени буквално ме отвлякоха и ме водиха от заведение в заведение и ми стригаха кичурите. Накрая косата ми беше до ушите", сподели певицата пред списанието.

Вижте още: Слави Трифонов най-после разкри колко е богат

За щастие всички лоши събития са зад гърба на изпълнителката и сега тя отново се радва на дългата си коса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама