Звездите, които са по-богати от известните си родители


Звездите, които са по-богати от известните си родители

Много известни личности са „удряли по едно рамо“ на децата си, като по този начин са превръщали и тях в не по-малко известни. Вижте кои от тях са задминали родителите си по богатство:

Гуинет Полтроу (45 мииона долара) и Блайт Данър (40 милиона долара) - 5 милиона долара разлика

Когато чуете името Блайт Данър, може да не се сетите за коя дама става въпрос, но видите ли снимка…да, това е Дина от „Как се запознах с вашите“- филм, който почти всички сме гледали. Блайт е майка на Гуинет и всъщност има солидна актьорска кариера зад гърба си. Дъщеря й също може да се похвали с много награди и куп известни превъплъщения, както й с голяма банкова сметка.

Кийфър Съдърланд (65 милиона долара) и Доналд Съдърланд (40 милиона долара)- 25 милиона долара разлика

Доналд Съдърланд има 50-годишна кариера, като ангажиментите му не спират и до днес. Въпреки че и синът му Кийфър има множество роли, той си остава известен като Джак Бауър от сериала „24“.

Ким Кардашиян (65 милиона долара) и Крис Дженър (30 милиона долара)- 30 милиона долара разлика

Въпреки че е доста известна риалити звезда в САЩ, Крис Дженър си остава известна именно като майка на сестрите Кардашиян. Тя е и техен мениджър, и продуцент на риалити шоуто им „Keeping up with the Kardashians”. Ким пък е може би най-популярната от трите сестри-освен риалити звезда, тя е и модел, и бизнесдама.

Чарли Шиийн (125 милиона долара) и Мартин Шийн (50 милиона долара)- 75 милиона долара разлика

Мартин Шийн е много популярен актьор в САЩ, известен най-вече с ролята си на президента в сериала „Западното крило“. Синът му Чарли няма нужда от представяне. Той завинаги ще остане в съзнанието ни като Чарли от „Двама мъже и половина“, с когото май не се различава много.

Анджелина Джоли (145 милиона долара) и Джон Войт (45 милиона долара)- 100 милиона долара разлика

Джон Войт е един от най-популярните  и обичани актьори, но като че ли през последните десетилетия беше засенчен от славата на дъщеря си. Анджелина и Джон имаха трудна и проблемна връзка, но впоследствие стоплиха отношенията помежду си.

Майли Сайръс (150 милиона долара) и Били Рей Сайръс (50 милиона долара)- 100 милиона долара разлика

Били Рей Сайръс е познат просто като баща на Майли, но в миналото е имал изключително успешна кариера в кънтри музиката, като има общо 12 албума. А пък PR-триковете на Майли я направиха една от най-бързо забогатяващите звезди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама