Кожата ти има нужда от почистване с Hydrafacial

  • Кожата ти има нужда от почистване с Hydrafacial
    Дата: Снимки: салон Murphy
Дата: 22.08.2019 Снимки: салон Murphy
Iwoman.bg

Независимо колко добре боравите с четките и грима и колко скъпа козметика ползвате, ефектът надали ще е "уау", ако кожата ви е не е почистена добре. Все пак, единствено здравата кожа може да бъде истински красива. А за да е здрава, тя трябва да бъде почиствана в дълбочина.

Премахването на мъртвите клетки е едно от най-важните неща за кожата, следвано от хидратацията, разбира се. Независимо дали имате мазна, суха, или чувствителна кожа, овлажняващите продукти не бива да се пропускат. Най-добри са методите на хидратация, в които веществото се нанася в дълбочина, а не се втрива. Само по този начин то може да проникне на клетъчно ниво. Такъв метод е и процедурата за лице Hydrafacial, която освен дълбоко почистване, осигурява и изключителна хидратация.

Hydrafacial е технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Тя работи с вакуум и специални серуми, на принципа на технологията "Вортекс: - течност и въздух се завихрят като торнадо, благодарение на което серумите достигат дълбоко в кожата и помагат за нейното изчистване и регенериране. 

Терапията е носител на редица награди, сред които "Най-добър апарат за лице", "Най-добър антиоксидант" и "Иновативна технология за подмладяване на кожата". Много холивудски знаменитости като Парис Хилтън, Бионсе, Ева Мендес и още много други, вече са се доверили на Hydrafacial.

Почистващата и хидратираща терапия Hydrafacial помага при:

Комедони и черни точки

Акне и розоцея

Фини линии

Пигментни петна

Торбички под очите

Слънчево изгаряне

Неравномерен тен

Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност

Суха кожа

Ако искате да имате чиста, хубава и здрава кожа, посетете Салони за красота Murphy, където лично може да се убедите в положителните ефекти на Hydrafacial. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, като след безплатна консултация медицинските козметици в салони Murphy ще ви препоръчат най-подходящия вариант.

ТУК може да разгледате различните пакети.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.