6 готини идеи за коледни подаръци на колегите под 20 лева


6 готини идеи за коледни подаръци на колегите под 20 лева
Снимка: iStock/Guliver

Може да си мислите, че сте приключили с празничното пазаруване, след като сте готови с подаръците за вашите родители, деца, братя и сестри, приятели и домашни любимци. Но след това осъзнавате, че всъщност и в офиса ви чака размяна на подаръци. И хоп - дори не сте мислили какво да вземете на колегата си, за който ще бъдете Secret Santa, така че празничната главоблъсканица продължава с пълна сила.

Независимо дали трябва да подарявате на вашия шеф, момчето, на което дори не помните името, или просто Мария от счетоводството, повярвайте ни, има начини да спасите семейния бюджет с тези готини „нискотарифни“ подаръци под 20 лева.

1. Мини френска преса за кафе

За всички онези колеги, които не могат да започнат деня си без топла чаша кофеин или пък постоянно мрънкат за гадното кафе в офиса.

2. Слушалки

За колегата, който изобщо не понася глъчката в офиса и наистина има нужда от малко усамотение.

3. „Умни“ ръкавици

Знаете, че устройствата със сензорен екран (смартфони, таблети и др.) имат нужда от директен допир с пръст, за да работят. Е, вече няма нужда да жертвате топлината на ръцете си, за да можете да работите на телефона. Просто вземете такива ръкавици, чиито върхове на пръстите са изплетени от специална електропроводима нишка.

4. Аксесоари за вино

Какво по-подходящо в коледния сезон от аксесоари за вино? Тирбушон, метална запушалка за бутилка или готина стойка.

5. Спрей за лице и крем за ръце

Всички жени са наясно как постоянно седене в офис, отопляван на климатик, изтощава и изсушава кожата. Затова вземете на вашата колежка хидратиращ мист за лицето и крем на ръце с коледен аромат.

6. Планер

За онези колеги, които винаги имат стотици задачи или пък са супер неорганизирани – планер!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама