10 звезди и техните бюти трикове, с които блестят като диаманти


10 звезди и техните бюти трикове, с които блестят като диаманти
Снимка: Getty Images

Всеки от нас има своите малки тайни за красота и трикове, които използва от много години. И знаменитостите не са изключение. За да блеснат на червения килим, те използват всякакви трикове: някои са много практични, а други са доста странни. Ето 10 от тях.

Чарлийз Терон

По време на наградите "Златен глобус' 2019 Чарлийз Терон изуми присъстващите с фантастичния си външен вид и разкри една от тайните на вечно младата си кожа. Най-внимателните фенове на актрисата забелязаха следите от популярна процедура за красота - fraxel, която премахва бръчките.

 

Риана

Риана оформя косата си с обикновен сапун, за да направи веждите ѝ да изглеждат невероятно. Тя е научила този трик от своя гримьор. Според певицата сапунът действа по-добре от всеки друг продукт, като прилепва косъма към кожата.

Вижте още: 12 звезди, които са станали известни по случайност

Ким Кардашиян

По време на партито за "Оскар" на Vanity Fair 2021 Ким Кардашиян беше много елегантна. Тя е поискала от гримьора си семпъл грим и е използвала само кремообразен бронзант върху клепачите си.

 

Дженифър Анистън

Джилиан Демпси, гримьорът на Анистън, използва прост хак, за да направи червилото ѝ да издържи няколко часа. Тя нанася избраното червило, след което поставя парче оризова хартия върху горната част и внимателно поръсва пудра отгоре.

 

Сюзън Сарандън

Сюзън Сарандън изглежда зашеметяващо на 77-годишна възраст. А нейната тайна е семпла. Нейният художник Тим Куин извайва лицето ѝ с малък трик: той слага бронзанта, като започва от челото, докосва скулите и слиза до брадичката.

Вижте още: 6 звезди, които имат нестандартни таланти

Дженифър Лопес

Лопес винаги увеличава естествения контур с 1-2 мм с моливи в естествени нюанси, за да изглеждат устните ѝ по-пълни.

 

Ема Стоун

Ема Стоун винаги внимателно се подготвя за събития и не забравя да овлажнява кожата и устните си. Използва лепенки с колаген и витамин Е.

 

Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц е необикновена жена. И тя има уникален подход, когато става въпрос за грим. Тя кара кожата си да блести с прост трик: винаги нанася фон дьо тен върху хайлайтъра. Все още можете да го добавите отгоре, но отдолу има блясък.

 

Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър е имала много тайни за красота. Една от тях е, че се къпела след нанасяне на грим. Парата запечатва козметичните продукти и създава популярния ефект на росна кожа. Тя също така е използвала повече прозрачен фон дьо тен, за да остави луничките си да прозират.

 

Лейди Гага

Лейди Гага е голям фен на перуките. Те не само предпазват косата ѝ от прекалено много травми от обработване, но и ѝ помагат да промени формата на очите си. Тя каза, че използва тиксо, за да фиксира перуките и да повдигне кожата си, когато е необходимо. Можете да го забележите на снимки от партито на Vanity Fair през 2014.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама