105-годишна жена разкрива 3 трика за дълголетие и младост (ВИДЕО)


105-годишна жена разкрива 3 трика за дълголетие и младост (ВИДЕО)
Снимка: Istock

Певицата Дженифър Харт публикува видео, в което баба ѝ празнува 105 години. Много хора бяха изненадани от младежкия вид на столетничката.

С напредване на възрастта тялото ни се променя по безброй начини, както и лицето. С годините забелязваме, че кожата ни започва да увисва, да не е толкова гладка и да се появяват бръчки.

Вижте още: За кожата през зимата: 6 ефективни натурални овлажнителя

На някои им беше трудно да повярват, че бабата на Дженифър Харт - Беула, всъщност е на 105 години.

"Каква е нейната тайна?" За да отговори на този въпрос, Харт публикува видео в TikTok, в което баба ѝ обяснява как е успяла да запази кожата си толкова млада през годините.

1. Почиствайте и овлажнявайте кожата си ежедневно

Можете да предположите, че са необходими много различни стъпки, за да се постигне по-млада кожа. Но според баба Беула, важно са две основни неща: почистване и хидратация. "Всяка сутрин и всяка вечер използвам почистващ препарат и нанасям овлажнител", казва тя във видеото.

2. Пилинг на лицето 2 пъти седмично

Почистването и овлажняването не са единствените неща, които баба Беула препоръчва да правите всеки ден, тя споделя още една стъпка за красива кожа и тя е да ексфолирате лицето си два пъти седмично.

Вижте още: Индиго: Как да се гримирате в този поразителен цвят през 2024

3. Продуктите за грижа за кожата не е задължително да са скъпи

Продуктите, използвани от столетничката, не са скъпи, освен това са много достъпни и лесни за нанасяне и използване. Най-голямата тайна на нейната вечна младост се крие в нейния безгрижен и весел дух.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама