3 неща, които всеки Телец трябва да направи през май


3 неща, които всеки Телец трябва да направи през май
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво трябва да направите през май, ако сте под зодиакалния знак на Телеца.

1. Отървете се от досадно задължение

Както планетата на Уран, така и Новолунието се преместват в знака ви на 15-ти май, което го прави подходящ момент да зарежете задължение, което не прави живота ви по-добър. (Нещо, което по никакъв начин не ви помага да живеете по-добре, но пък поглъща цялото ви свободно време? Токсичен приятел, който изсмуква цялата ви енергия") Имате космическата подкрепа да разкъсате връзката, която вече не ви служи и да продължите с живота си.

2. Кажете ДА на социален ангажимент

Венера обгръща своя престой в Близнаци на 19-и, а космическата енергия около партньорствата е по-лека и по-скоро циркулационна. Това означава, че шансовете са във ваша полза да срещнете някой специален, независимо дали това е нова любов, професионален контакт или нов добър приятел. Затова кажете "да" на всички покани за излизания.

3. Направете нещо спонтанно в края на месеца

В този период пълнолунието е в знака на Стрелец и създава един ден с "нека направим това" енергия. Вашата мисия? Използвайте новото си свободно време (вижте първото предложение)... и харчете пари за ново хоби или нещо, което много искате, но отдавна отлагате. Посещение на фитнес залата, пролетен шопинг, нов курс. Възможностите са неограничени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама