4 ежедневни грим тенденции, които да пробвате през 2022


4 ежедневни грим тенденции, които да пробвате през 2022
Снимка: iStock

Всички се вълнуваме, когато виждаме индивидуализъм в грима и въобще всичко, което предизвиква творчество и радост. За щастие, има ново поколение гримьори, което не залага на еднотипни макиажи, подходящи за всички лица. През 2022 ще виждаме все по-често интересен и вдъхновяващ грим. А ето и кои са бюти тенденциите, които си струва да пробвате.

1. Актуализация на очната линия

Погледът тип „котешко око” наистина е доста остарял и често казано, колкото и да е класически, вече ни е скучен. Не на всяка жена ѝ подхожда масивна очна линия, затова пробвайте Kitten Flick или иначе казано – малкото котенце на голямата фатална котка. Придава онзи крилат вид, без да е толкова театрален.

2. Опушено розово върху устните

Определено има промяна от това, което се смяташе за абсолютен тренд при червилата, тоест нежните нюд тонове. Сега ще виждаме много розови нюанс - и ярки, и опушени. Това вече е огромна тенденция в Китай, тоест съвсем скоро ще се принесе и към Европа.

3. Пачуърк фон дьо тен

И през 2022 ще има микс от финишни покрития на кожата, но това, което ще се промени, е техниката на нанасяне. Нанасянето на грим по един начин (със слоеве) просто не работи за различните лица. Пачуърк техниката определено ще се наложи доста бързо – нанасяйте коректор и фон дьо тен точно там, където имате нужда, и оставяйте естествената си кожа да се покаже там, където нямате нужда от покритие.

4. Живописен руж

Винаги е вълнуващо, когато ружът се върне на мода! Техниката, която ще властва през 2022, е много практична – нанася се върху моста на носа и ниско върху бузите като портрет на Мария Антоанета. След това пренесете малко количество и върху клепачите и слепоочията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама