4 прически за пролет 2023, които са хит в Лондон (СНИМКИ)


4 прически за пролет 2023, които са хит в Лондон (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Пролетта предизвиква у всички желание за лекота, за нещо ново, което логично влияе върху гамата от прически. Днес ще ви представим фризурите, които могат да бъдат забелязани из централните лондонски улици тази пролет. Съвсем нормално за този забързан град, повечето от тях не изискват поддръжка, като същевременно са много шик.

Пептиди: Всичко, което трябва да знаете

1. С много етажи

Независимо дали става дума за октопод или шулет, стиловете с дълги и резки етажи са хит в Лондон. Тенденцията се възроди, благодарение на всички хора, които търсят вдъхновение в прическите от 70-те и 90-те години.

2. Бокс Боб

Бобът ще бъде глобален фаворит, без значение коя година е, но лондончанки са намерили нова версия на класическата визия. Бобовете на Острова стават все по-къси и квадратни, създавайки илюзията за по-кръгло лице.

3. Френски Боб

По улиците на Лондон мнозина търсят вдъхновение в своя побратимен град. Френският боб е актуализиран със слоеве и меки подрязани етажи. Когато е оформен, може да изглежда супер шик, но когато се остави да изсъхне на въздух, излъчва готиното усещане за лондонско, разхвърляно момиче.

4. Елф прическа

Прогнозираме, че това ще бъде хитът на 2023 в Лондон. Прическата тип елф е страхотен вариант за средни до фини типове коса, тъй като се състои от несвързани кичури, в комбинация с дълги текстурирани такива около лицето. А най-хубавото е, че има ласкав контурен ефект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама