4 стилни идеи за есенен маникюр


4 стилни идеи за есенен маникюр
Снимка: iStock/Guliver

Сезонът на дебелите пуловери е тук, което означава, че „гардеробът” ни с лакове за нокти също се нуждае от малко пренареждане. Това не значи да изхвърлите всички жизнерадостни цветове, но пък може да си дадете малко почивка в полза на по-студените и по-фини нюанси, които се усещат малко по-приглушени. Независимо какъв тон изберете, нашите приятели от салони за красота Murphy ще ви помогнат да осъществите идеите си.

1. Дълбоко синьо

Сините нокти са всичко друго, но не и небрежни. Този хладен тон е страхотна алтернатива на нюдовете. Още по-загадъчно ще бъде, ако заложите на омбре с по-тъмно синьо или черно.

2. Сьомга

Бежовото не означава скучно. Този нюанс на сьомга е с достатъчна дълбочина, за да направите изявление, но и голяма доза мекота, за да го съчетаете с всичко. Още по-красив ефект ще постигнете със златно фолио като декорация!

3. Маслинено зелено

Този зелен оттенък направо ни говори! Неопределеният нюанс между зелено, кафяво и сиво е абсолютно идеален за есента.

4. Есенни декорации

За феновете на ярките тонове също има нещо интересно. Приглушеният корал с кайсиево-оранжев оттенък ще пасне на всяка чаша тиквено лате, а красивите есенни декорации ще създават допълнително настроение в мрачните дъждовни дни. За тези и още идеи винаги можете да се обърнете към професионалистите от салони за красота Murphy.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама