С тази процедура ще имате красиви и извити мигли повече от месец


С тази процедура ще имате красиви и извити мигли повече от месец
Снимка: iStock/Guliver

Всички жени искаме да имаме дълги и гъсти мигли, затова използваме различни продукти за тази цел. Всъщност има начин как да имаме добре оформени мигли без спирала за очи и без да си слагаме изкуствени, при които резултатът не винаги е удовлетворяващ. Най-модерната процедура за подчертаване на погледа – Lash Lift, вече се предлага в Салони за красота Murhpy (в този на ул. "Граф Игнатиев" 3, София).

Ламинирането е сравнително нова техника за извиване и подчертаване на миглите. Процедурата се състои в оформяне, извиване и боядисване на естествените мигли, използвайки специални серуми и инструменти. Времето, което отнема е не повече от час, а ефектът се задържа до месец и половина.


Красотата на ламинираните мигли се крие в това, че придават на погледа елегантен и подчертан вид, без да са твърде натрапчиви и неестествени. Друго предимство на процедурата е, че не се изискват специални грижи или поддръжка след направата ѝ, а това ви спестява време и пари.

Техниката на ламинирането не уврежда миглите и е безопасна за очите, което е изключително важно.

Тъй като искаме да сме запознати с най-модерните техники за разкрасяване, лично изпробвахме Lash Lift при нашите приятели от Салони за красота Murphy. Самата процедура е безболезнена, отнема по-малко от час, а резултатът е наистина много естествен. Събуждаш се и имаш красиво извити мигли.

Ако и вие искате да оформите миглите си, доверете се на Салони за красота Murphy. Запишете си час още сега ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама