4 свежи маникюра, които обещават да са хит тази пролет


4 свежи маникюра, които обещават да са хит тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

За много от нас посещението при маникюристката е лично време за глезене. Отнема време и пари, да, но има нещо вълшебно в хубавите нокти, което прави трудните неща в живота да се усещат малко по-лесни. Разбира се, винаги можете да оформите маникюра си и у дома.

Въпреки че няма определени цветове или дизайни, които да бъдат определени като демоде, тъй като естетиката е лична и субективна, все пак има няколко забавни визии, които се очаква да бъдат наистина модерни през тази пролет.

Изкуство в синьо

2022 година сякаш ще се върти около идеята за „50 нюанса синьо”. Можете да заложите на драматичен кобалотово син цвят или по-успокояващи тонове.

Френски с екстри

Разчупените френски маникюри са навсякъде. Мислете за него като за типичен френски маникюр, може би в забавен цвят, с придружаващ го дизайнерски елемент. Тази тенденция е забавен начин да подправите иначе обикновения вид на ноктите.

Халки и талисмани

Щурите аксесоари, като халки и пиърсинги за нокти, ще се представят силно в маникюра през 2022 г. Когато става въпрос за ноктите, не е задължително всеки път да даваме приоритет на практичността пред смелото изявление.

Вихрушка от цветове

Това е забавна и гъвкава тенденция: може да бъде или с цветове в земни тонове, или наистина забавна, ако заложите на ярки, живи нюанси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама