4 тайни за красива и сияйна кожа от Кейт Хъдсън


4 тайни за красива и сияйна кожа от Кейт Хъдсън
Снимка: Getty Images

На 44 години кожата на Кейт Хъдсън не е нищо друго освен блестяща и сияйна. Според награждаваната актриса всичко започва с внимателен подход към грижата. Тя подчертава важността на използването на нежни, естествени продукти за грижа за кожата и избягването на агресивни химикали, които могат да увредят кожната бариера. Възприемайки простите, но ефективни съвети за грижа за кожата на Кейт Хъдсън, вие също можете да постигнете здрава, сияйна и младо изглеждаща кожа на всяка възраст. Ето и нейните бюти тайни.

Как да се гримирате за пред камера според гримьорката на Риана (ВИДЕО)

1. Тя не мие лицето си сутрин

Актрисата смята, че прекомерното миене на лицето е ненужно и тя не използва никакви почистващи препарати в сутрешната си рутина. Като избягва агресивните почистващи продукти, тя поддържа здрав и блестящ тен.

„Никога не мия лицето си сутрин, само го изплаквам с вода. Откривам, че лицето ми става твърде изтощено, а тенът повяхнал, когато го мия твърде много.“, добави тя.

2. Но го мие два пъти преди лягане

Кейт отделя повече време и енергия за ефективно почистване на кожата си след дълъг ден. Нейната грижа за кожата подчертава значението на включването на цялостно и дълбоко почистване, за да елиминира цялата мръсотия и мъртви клетки, които се натрупват през деня.

„Преди лягане си измивам лицето два пъти с два различна продукта – един на маслена основа и един на водна. Понякога си правя и парна баня, но може би два-три пъти седмично. Така поема по-добре серумите и кремовете”, сподели тя.

3. Кейт е фен на изчистената козметика

Кожата е най-големият орган в нашето тяло и всичко, което поставим върху нея, може да окаже влияние върху цялостното ни здраве. Хъдсън признава, че не винаги е обръщала внимание на съставките в продуктите за грижа за кожата, които е използвала. Въпреки това, към днешна дата тя е много внимателна и селективна към продуктите си.

4. Прави тренировки с ниско натоварване

Освен че ви карат да се чувствате ободрени, редовните тренировки могат да насърчат детоксикацията на кожата, да предотвратят преждевременното стареене и да подобрят блясъка на вашия тен. Според Хъдсън не е задължително да се потите във фитнеса, за да изпитате тези ползи за кожата си.

„Не вярвам в пренапрежението. Харесвам ниското въздействие, правя много функционални движения. Харесвам йога, харесвам пилатес си и ходя всеки ден. Аз съм човек, който се качва по стълбите и не използва асансьор. Телата ни трябва да работят, но не е задължително да тичате като луди.“, каза тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама