Как да се гримирате за пред камера според гримьорката на Риана (ВИДЕО)


Как да се гримирате за пред камера според гримьорката на Риана (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Случвало ли ви се е да превъртите Instagram или TikTоk и някой да ви прикове вниманието? Може да бъдете привлечени от снимка или видео по различни причини, но понякога гримът е ключовият.

Лора Арелано, известна гримьорка и основател на Melt Cosmetics, знае това от първа ръка. Работата ѝ за звезди като Риана нашумя онлайн и тя редовно се появява в TikTok, за да споделя своите съвети за красота със света.

6 бюти тренда, които да пробвате тази пролет (СНИМКИ)

Разликата между грим за пред камера и ежедневен грим

Всекидневният грим е тониран хидратант, спирала, леко попълнени вежди и неутрални устни. Все още изглежда добре на снимки, но не е същото. По-фино е. Гримът за пред камера, от друга страна, трябва да бъде съвършен – разбира се, трябва да акцентира естествените ви черти и красота, но с повече продукти и техники.“, казва Арелано.

Как да го направите?

Според Арелано първата стъпка във всяка бюти рутина, когато ви предстоят снимки или видео, е хидратацията. „Използвам шийт маска и всъщност я оставям като овлажнител. Веднага щом изляза от душа, я слагам, чакам да попие и после няма нужда от нищо друго.“

След като това е направено, е време да нанесете фон дьо тен със средно до пълно покритие, като най-добре да използвате кабуки четка. Нанасянето с гъбичка е за по-ежедневни, леки и непокривни визии.

Оттам нататък трябва да оформите веждите си и да фиксирате лицето си с пудри. Арелано залага на полупрозрачна пудра по цялото лице и прахообразен руж по бузите.

Ако искате да добавите грим за очите, гримьорката е на мнение, че е най-добре той да бъде минимален: „В наши дни всичко е свързано с очната линия. Трябва ви нещо много просто, което изглежда лесно. Всички знаем, че не е лесно, но изглежда така.“

И накрая, за да завършите външния вид, ще ви трябва матово червило и фиксиращ спрей. Най-добре опитайте течно червило с дълготраен молив за устни. И трябва да фиксирате цялото си лице с фиксиращ спрей.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама