Гримьорка на звезди издава как да намалим бръчките и да имаме младежки вид


Гримьорка на звезди издава как да намалим бръчките и да имаме младежки вид
Снимка: gettyimages.com

Моли Стърн е професионален гримьор от 25 години и се грижи за визията на куп световни знаменитости, сред които са Рийз Уидърспуун, Ан Хатауей и Кара Делевин.

Най-голямо предизвикателство в нейната работа е избледняването на фините бръчки точно преди събитие или фотосесия на червения килим.

Вижте още: Жените, които правят тези 3 селфита, остаряват по-бързо (СНИМКИ)

Най-важният съвет, който дава топ гримьорката за млада кожа, независимо от възрастта, е слънцезащитният крем, продуктите за повишаване на колагена като ретинол и витамин С да станат ежедневна рутина в грижата за лицето на дамите.

Моли Стърн казва, че най-важното, за да избегнем фините бръчки да се покажат след нанасянето на фондьотена, е в никакъв случай да не оставяме кожата си суха. Задължително трябва да се слага някаква основа за грим, като е хубаво тя да е професионална, защото домашен крем може да разтече целия нанесен грим.

Вижте още: Най-новите техники в грима, които трябва да знаете (ВИДЕО)

Топ гримьорката съветва да се инвестира в по-скъпи пилинг маски, защото те са от изключително важно значение в борбата с бръчките. Кожата трябва да се почиства добре и да се слага маска поне веднъж седмично.

Когато подготвя знаменитостите за важни събития, Стърн казва, че има едно основно правило. Задължително няколко дни преди това те да използват продукти, които да стимулират синтеза на колаген в кожата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама