4 тенденции при абитуриентския грим за 2016 година


4 тенденции при абитуриентския грим за 2016 година

Красивата бална рокля, стилната прическа и високите обувки са основни елементи от визията на всяка развълнувана абитуриентка. Не по-малко важен (и задължителен!) е гримът на младите дами, който трябва да коренспондира перфектно с избрания тоалет. Истината е, че много абитуриентки допускат грешката да „бетонират“ лицата си с няколко пласта фон дьо тен, тежък опушен грим, най-често в черно, и лъскави устни. Днес ще ви покажем няколко стилни тенденции, които биха изглеждали зашеметяващо на този така специален ден!

Нюд грим и тъмни устни

Знаем, че някои от най-предпочитаните цветове за абитуриентски рокли, са именно във винената гама. Вместо да комбинирате нюансите на марсала с тъмен грим и устни в телесен цвят, ние ви предлагаме да им размените местата. Изберете подходящо червило с матов завършек в цвят слива и боровинка и допълнете с нежен макиаж.

Блясък, блясък и още блясък!

За да изглеждате добре със златен и сребърен грим не трябва да прекалявате, в противен случай би изглеждало карнавално. Хубавото на този бляскав вариант е, че се комбинира с най-различни цветове рокли, стига да бъде съобразен с бижутата. Разбира се, би изглеждало повече от странно, ако сте се спрели на сребърно колие, а искате да заложите на златни пигментни частици.

Стилен опушен грим

Опушеният грим ще си остане вечна класика, затова няма как да го пропуснем! Той е подходящ, ако сте избрали рокля, в която има блестящи участъци или е със сложен модел. По този начин очите ще бъдат изразително гримирани, но без излишен допълнителен цвят или акцент. Изкуствените мигли са задължителни, както и бледо-розовото червило върху устните.

Свежа, отпочинала и блестяща кожа

Хайлайтърите и въздушните прахообразни пудри са сред най-търсените гпродукти на козметичния пазар. С тяхна помощ озаряваме лицето си и му придаваме свеж и сияен вид, коренно различен от познатото ни контуриране. Техниката се нарича стробинг и представлява цяло изкуство по улавяне и преобразяване на светлината.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама