5 бюти тенденции, с които трябва да се сбогуваме тази есен


5 бюти тенденции, с които трябва да се сбогуваме тази есен
Снимка: Instagram

Есента е страхотно време да опитате нов цвят на косата или да експериментирате с грима си. Но докато казваме „здравей“ на новите тенденции, сме повече от готови да се сбогуваме с други популярни визии, доминирали до скоро. Ето кои трендове е време да си ходят.

1. Минималистичен грим

Докато минималистичният грим доминира през по-голямата част от годината, този сезон сме готови за нещо различно. Да, гримът без грим винаги ще бъде свеж и елегантен, но изглежда, че ще излезе като тенденция. Въпреки че няма да се върнем изцяло към тежката, YouTube грим ера, тази есен ще видим повече малки щрихи, които са креативни, цветни и съзнателно приложени.

2. Ламиниране на вежди

Този тренд беше навсякъде през последните две години. Ламинирането прави веждите прави, щръкнали и гладки. Но след като хората са го направили повече от веднъж, осъзнават, че то може да изсуши много и да увреди космите на веждите. В момента мнозина залагат на подхранване чрез кондициониращи серуми. Плюс това, всиччки търсят повече текстура и външен вид, който не изисква поддръжка.

3. Класическо котешко око

Гледаме отвъд класическото котешко око в полза на по-преувеличените итерации като „очи на сирена“ и „обърната очна линия“. Класическото котешко око изглежда се търси все по-малко тази есен, но пък визиите, които заемат мястото му, са също толкова вълнуващи.

4. Глазирани нокти

Тази тенденция беше страшен хит, след като Хейли Бийбър ги носеше на Met Gala по-рано тази година. Привлекателността на лъскавия маникюр накара всички да го пресъздават. Въпреки че все още не искаме да се откажем от този полупрозрачен завършек, време е да стоплим цветовете за есента, започвайки с шоколадово кафяв оттенък.

5. Обърнат Боб

Обичаме боб, но този специфичен стил не е сред тенденциите за този сезон. Късият гръб и по-дългите кичури отпред са нещо от миналото. Виктория Бекъм направи тази прическа популярна през 90-те години, но сега е време за промяна. Бобовете все още са много модерни, но се развиха. Ще ги виждаме по-прави, с една дължина, както и текстурирани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама