5 тайни за здраво тяло и красива кожа от Виктория Бекъм


5 тайни за здраво тяло и красива кожа от Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images

През последните години звездите стават все по-влиятелни, що се отнася до съветите им за красота. Те препоръчват луксозни салони, кълнат се в продукти или пък създават свои собствени такива. Има обаче една знаменитост, на чиито познания за кожата можем да се доверим спокойно – Виктория Бекъм. Самият факт, че на 49 години дизайнерката изглежда дяволски добре, е достатъчно красноречив. От друга страна, Виктория никога не е крила манията си за перфектна кожа и неведнъж е споделяла, че полага много грижи, само и само да не прибегне до услугите на пластични хирурзи. Ето кои са тайните на вечно младата Виктория Бекъм.

1. Масаж на лицето

Виктория Бекъм се бори с проблемна кожа, склонна към акне, още от времето си в Спайс Гърлс. Сара Чапман, истински експерт по проблемите на кожата, е помогнала на известната футболна съпруга да се пребори с този проблем. И то не как да е, а чрез редовни масажи на лицето, особено преди пътуване, за да може кожата да се „освободи“ от токсините и подпухналостта. Разбира се, в домашни условия винаги можете да се поглезите с дермаролер.

4 тайни за красива и сияйна кожа от Кейт Хъдсън

2. Натурални продукти за тяло

Ако си мислите, че Виктория поддържа само кожата на лицето си изрядна, сте в голяма грешка. Неведнъж 49-годишното миньонче е споделяло, че залага на натурални продукти с естествени съставки – водорасли, акай бери или алое. След всеки душ тя мажи кожата си обилно с някое от изброените олиа.

3. Никога не пропуска тренировка

Стройното, стегнато тяло на Виктория Бекъм не е резултат от добри гени, а по-скоро от постоянни тренировки. Без значение колко късно е легнала предишната вечер, тя е във фитнеса от 6 сутринта за едночасова тренировка, която включва кардио и тренировки с тежести.

4. Владее до съвършенство здравословното хранене

Веднъж в интервю Дейвид Бекъм разкри, че съпругата му яде едно и също от 25 години. Виктория Бекъм е много дисциплинирана не само в спортната си рутина, но и в диетата си. За закуска тя яде купа покълнали зърна с неподсладено органично бадемово мляко или купа горски плодове със семена от чиа. Останалите ѝ ястия се състоят от риба на скара, задушени зеленчуци и здравословни мазнини като бадеми и авокадо.

5. Грижи се за миглите и веждите си

Очите са прозорец към душата на човек, а миглите и веждите са елементите, които ги подчертават. Бекъм публикува снимка в Instagram, на която миглите ѝ са толкова дълги, че стигат до веждите. Неведнъж Виктория е споменавала, че използва серум за растеж на миглите, който нанася и върху веждите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама