6 идеи за разнообразен и стилен летен маникюр


6 идеи за разнообразен и стилен летен маникюр
Снимка: Anna beauty studio

Лято е, време за море и за освежаване, не само на гардероба ни, но и на маникюра ни. Ярките нюанси винаги са предпочитани през топлите месеци. Този сезон модерно е и комбинирането на ярки цветове с различни техники.

Дългите и заострени нокти набират популярност през последните години, но въпреки това късият, поддържан маникюр все още намира своето място.

Дамите, които обичат класиката, могат да заложат на френски маникюр или телесен цвят, който е изключително практичен.

Нашите приятели от Anna beauty studio ни дадоха няколко предложения как да украсим ноктите си това лято.

1. Разнообразие в класиката

Класическият френски маникюр е вечен хит и пренася изисканост навсякъде с вас. Понякога обаче можем да си позволим различни окраски и мотиви, за да задържим вниманието. Тънките линии и семпли точици са подходящи, а и разнообразяват вида на маникюра.

2. Матирани цветове

Ако не сте почитателка на прекаления блясък и твърде ярките нюанси, това е вашият маникюр. Цветът се притъпява, когато се матира и по този начин не изглежда искрящ. Ако съвсем не обичате топли цветове, то тогава може да заложите на студените и да добавите палмички или други декорации по тях. Така ще запазите лятното настроение и няма да изневерите на себе си.

3. Шарено и различно

Различният лак на всеки нокът е изключително популярна тенденция. Може да звучи налудничаво, но изглежда много позитивно и свежо. Това е перфектното решение за дамите, които не могат да преценят дали искат бяло, синьо или пък брокат. Ами защо не и трите?

4. Цветни щрихи

Защо да ограничаваме декорациите само върху един или два нокътя, когато можем да изпъстрим всички? Не е нужно да поставяме за основа едноцветен лак и малка декорация отгоре. Вместо това можем да заложим на цветни линии, точки или най-различни орнаменти за всеки нокът. При правилно съчетаване на цветовете маникюрът изглежда много ефектно.

5. Сезонът на сватбите

Вероятно ви очаква някое специално събитие това лято. За тези поводи може смело да заложите на телесните нюанси. Те са подходящи за всеки вид официално облекло. Можете да добавите и нежни детайли по него в тон с облеклото и аксесоарите.

6. Промяна на формата

Не можете да избягате от себе си и своя идеален френски маникюр, но все пак искате нещо различно? Опитайте да смените формата. Ноктите ви ще изглеждат толкова различно и няма да ви се вярва, че са вашите. Френският маникюр изглежда все толкова добре върху нокти, заоблени във форма "бадем", или леко заострени. Освен това тази форма предполага по-малко чупене.

Кои са Anna beauty studio

Салонът се намира на бул. "Витоша" 150. Със съвременната си градска визия и спокойна атмосфера, там човек лесно успява да се откъсне и релаксира. За цялостното ви преобразяване и разкрасяване в Anna beauty studio ще се погрижи екип от високо квалифицирани специалисти. В салона се предлагат услуги за вашата коса, нокти и голяма гама от апаратни и мануални процедури за лице и тяло, а също така масажи.

Можете да последвате Anna beauty studio във Facebook и Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама