6 тайни за красива кожа от Виктория Бекъм


6 тайни за красива кожа от Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images/Guliver

През последните години звездите стават все по-влиятелни, що се отнася до съветите им за красота. Те препоръчват луксозни салони, кълнат се в продукти или пък създават свои собствени такива. Има обаче една знаменитост, на чиито познания за кожата можем да се доверим спокойно – Виктория Бекъм. Самият факт, че на 45 години дизайнерката изглежда дяволски добре, е достатъчно красноречив. От друга страна, Виктория никога не е крила манията си за перфектна кожа и неведнъж е споделяла, че полага много грижи, само и само да не прибегне до услугите на пластични хирурзи. Ето кои са тайните на вечно младата Виктория Бекъм.

1. Масаж на лицето

Виктория Бекъм се бори с проблемна кожа, склонна към акне, още от времето си в Спайс Гърлс. Сара Чапман, истински експерт по проблемите на кожата, е помогнала на известната футболна съпруга да се пребори с този проблем. И то не как да е, а чрез редовни масажи на лицето, особено преди пътуване, за да може кожата да се „освободи“ от токсините и подпухналостта. Разбира се, в домашни условия винаги можете да се поглезите с дермаролер.

2. Натурални продукти за тяло

Ако си мислите, че Виктория поддържа само кожата на лицето си изрядна, сте в голяма грешка. Неведнъж 45-годишното миньонче е споделяло, че залага на натурални продукти с естествени съставки – водорасли, акай бери или алое. След всеки душ тя мажи кожата си обилно с някое от изброените олиа.

3. Постоянна хидратация

Благодарение на Instagram, често пъти сме надниквали в чантата на Бекъм или пък в несесера й по време на полет. Оказва се, тя е издигнала хидратацията в култ. Тя залага на продукти, защитаващи кожата от околната среда и поддържащи бариерата й, както и на такива с изглаждащ ефект.

4. Нанася пудра с бютиблендер

Неотдавна Виктория сподели изключително проницателен съвет за красота в своя Instagram, разкривайки че нейният гримьор всъщност използва малък бютиблендер, за да нанася пудра точно там, където има нужда - по челото, под очите и навсякъде, където кожата ви е склонна да лъщи.

5. Маска за очи

Бекъм никога не забравя за кожата около очите. Освен околоочен крем, тя залага и на редовни маски, особено ако програмата й е по-натоварена и трябва да носи грим.

6. Подхранване отвътре навън

Ако някой някога ви е казал, че красивата кожа се постига само с луксозна козметика и редовна грижа – излъгал ви е. Всъщност, грижата отвътре е точно толкова важна, колкото и тази отвън. Бекъм знае това много добре и редовно приема хранителни добавки като рибено масло и колаген.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама