Колекцията на Виктория Бекъм за Пролет/Лято 2020 - в духа на 70-те

  • Колекцията на Виктория Бекъм за Пролет/Лято 2020 - в духа на 70-те
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 16.09.2019 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Ако се замислим, през последното десетилетие модният пейзаж бе населен от много британски дизайнери и модни предприемачи, като Виктория Бекъм определено е сред най-големите ни любимки. Само преди дни талантливата модна икона представи колекцията си за Пролет/Лято 2020. Известна с изисканите си кройки и плътно прилепнали коктейлни рокли, тя определено успя да привлече погледите на модните критици, показвайки съвсем различни за своя характерен стил модели.

Не е тайна, че марката й търпи доста големи загуби през последните няколко години. През 2017г. загубите нараснаха от 8,5 милиона британски паунда на 10,3 милиона. Може би новата посока, в която поема брандът, е опит да изплува от водовъртежа?

Вижте тази публикация в Instagram.

A new palette of neutrals. #VBSS20 x VB @rachelmarxx

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

Пролетните модели на Бекъм носят духа на 70-те години, но са кокетни по един съвременен начин. Самата дизайнерка сподели, че "има голям акцент върху роклите. Харесва ми жабото, което танцува, докато се движите. Има много обем, но той се усеща лек и ласкав към женските извивки.

Силуетите не са сложни, но пък са изразени, благодарение на цветовете. Ако мога да дам на жените самочувствие да носят зелено и лилаво вместо черно, значи съм постигнала успех".

Водещи в колекцията бяха модели с дължина до глезена, дълги ръкави и големи цветя от тафта, носени на ревера или на шията. По всичко личи, че те са били вдъхновени от емблематичните камелии на Chanel.

Разбира се, модното събитие, което се състоя в Лондон, събра на едно място целия клан Бекъм, Ана Уинтур, Хелън Мирън и различни приближени на кралския двор.

Вижте тази публикация в Instagram.

Kisses from my #VBSS20 front row!!!! X VB

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

Вижте тази публикация в Instagram.

#HarperSeven #AnnaWintour #VBSS20 x VB

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.