Отнеха титлата на "Мис България Вселена 2017"


Отнеха титлата на "Мис България Вселена 2017"
Снимка: Facebook

Отнеха титлата на "Мис България Вселена 2017" Николета Тодорова. Причината – споделила в интервю в национален ефир, че според нея има конкурси за красота, решени чрез корупция и порочни практики.

"С такъв случай, какъвто имаме сега, не съм се сблъсквал в 30-годишната си практика. Дал съм я на нашите адвокати, също и на американските. Не знам какво ще решат, но не можеш да говориш неща, за които нямаш доказателства и да уронваш престижа на толкова голям конкурс", сподели в ефира на "Нова телевизия" притежателят на лиценза за "Мис Свят" и "Мис Вселена" за България Стахил Гановски. Според него тя е нарушила всички етични норми за поведение като участничка на световен конкурс.

Снимкa: Getty Images/Guliver

Красивата българка, представила страната ни на финала в Лас Вегас, отговори, че изрично е подчертала в скандалното интервю, че споделя единствено личното си мнение, базирано на разкази на приятелки и информация в интернет. Николета заяви, че не съжалява за казаното в интервюто и е категорична, че отново би повторила личното си мнение.

Тя представи страната ни на "Мис Вселена" след промяна в регламента, която не позволи на победителката от националния конкурс да се яви на финала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама