Чудни идеи за бюти подаръци, които ще зарадват всяка жена


Чудни идеи за бюти подаръци, които ще зарадват всяка жена
Снимка: iStock

Избирането на подходящ подарък за Коледа може да се окаже много трудна задача, особено ако майка ви, баба ви ли сестра ви си имат всичко. А пък и как да сте сигурни, че поредният пуловер или чаша за чай биха били желаният подарък под елхата? Ние сме на мнение, че един подарък, освен много радост, трябва да бъде персонализиран и иновативен, затова днес защо днес ще ви дадем 4 идеи, на които задължително трябва да обърнете внимание, ако искате да поглезите любимите си жени.

1. Дарсонвал

Дарсонвалът е един много любим уред на всички жени – той повишава активността в базалния слой на кожата, подобрява структурата на кожата и я защитава от бактерии. Дарсонвал ограничава мастните секрети, засушава и лекува инфектирани пъпки, успокоява кожата и дори скалпа. Така че вярваме, че всяка жена би се зарадвала на такъв уред!

2. Сет от маски за лице

Нима има жени, които не обичат да се глезят през студените зимни дни с вино в ръка и маска на лицето? Надали! Затова ви предлагаме в красива кутия да подберете качествени маски – шийт или в бурканче. Дори можете да го направите тематично – „За един красив януари“ и да изберете 31 маски.

3. Високотехнологична четка за тяло

LUNА 4 body е първата ексфолираща четка на Foreo за гладка кожа без целулит. Тя съчетава почистване, ексфолиране и масажиране на тялото, издигайки грижата за себе си на следващо ниво.

FOREO LUNA™ 4 body е идеалната комбинация от иновации, характерни за цялата гама LUNA 4™: от модерната технология и още по-добрите резултати и интуитивни пулсации до най-мекия силикон и актуалните, нови цветове. LUNA™ 4 body е оборудвана с T-Sonic пулсации и кадифено меки силиконови допирни точки за премахване на замърсяванията дълбоко в порите. Клинично доказано е, че устройството премахва 99% от мръсотията и омазняването и е 35 пъти по-хигиенична от найлоновите четки. Благодарение на T-Sonic пулсациите с 8 регулируеми интензитета, FOREO LUNA™ 4 body ексфолира и премахва мъртвите клетки и замърсяванията, намалява появата на целулит и подобрява усвояването на кремове и лосиони.

Силно желана от феновете на FOREO по целия свят, FOREO LUNA™ 4 body представлява навлизането на beauty-tech марката в нова за нея категория: продукти за тяло. Този чисто нов ексфолиращ масажор с модерни технологии е подходящо решение не само за гладка кожа, но и за мускулите, микроциркулацията и лимфния дренаж, като предлага едновременно деликатно и дълбоко ексфолиране и стимулиращ и ревитализиращ масаж.

Можете да избирате между 3 цвята, за да зарадвате любимите си дами - перфектно прасковено, вечнозелено и лавандулово!

4. Електрическа четка за коса

Четките сешоар са особено нашумели последно време – освен, че спестяват време, те са и адски практични. Една електрическа четка ще изсуши косата ви за нула време, но едновременно с това ще я оформи, така че да избегнете стилизирането след това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама