Дженифър Анистън използва сперма за красива кожа (СНИМКА)


Дженифър Анистън използва сперма за красива кожа (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Не е тайна, че 54-годишната Дженифър Анистън изглежда невероятно млада и притежава ненадмината привлекателност. Това обаче не е просто въпрос на генетика или късмет, тъй като като известната актриса редовно прибягва до „алтернативни“ лечения, за да поддържа младежката красота, на която всички се възхищаваме.

„Приятелката“ обича процедури и продукти, които не нарушават естествената ѝ красота. Тайната ѝ? Стриктна комбинация от слънцезащитен крем, хидратиране и нежно почистване. А от време на време и нещо по-интересно.

Вижте още: 4 тайни за здрава и бляскава коса, в които се кълнат звездните фризьори

В скорошно интервю 54-годишната актриса призна, че няма никакъв проблем да „опитва почти всичко", за да държи бръчките далеч, включително седмични инжекции с пептиди против стареене.

След това Анистън разкри, че по предложение на дерматолог е решила да опита процедура за лице със сперма от сьомга, въпреки че не е напълно сигурна в подробностите. Джен разказва как е реагирала на предложението:

„Първо казах: „Ти сериозно ли? Как се получава сперма от сьомга?“, спомня си тя.

Анистън призна, че резултатите не отговаряли напълно на нейните очаквания. Въпреки това, е влязла в това преживяване с любопитство и отворен ум, надявайки се на потенциална трансформация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама