Избраха Мис България Свят 2019 (снимки)


Избраха Мис България Свят 2019 (снимки)
Снимка: Хайлайф

Марго Купър спечели титлата "Мис България Свят" 2019 и ще представи страната ни на конкурса "Мис Свят", който ще се проведе през декември в Лондон.

26-годишната красавица има българо-руски корени, завършила е Журналистика в Московския държавен университет "М.В. Ломоносов". Работи като лайф коуч и активно се занимава с благотворителност.

Преди дни тя сподели във Facebook страницата си защо е решила да участва в тазгодишния конкурс. Публикуваме без редакция:

"Тази година реших да се състезавам в конкурса за красота Miss World Bulgaria. Целта ми е, с гордост да представям България на на най високо международно ниво и също така да демонстрирам на целия свят, че да бъдеш Българска красавица не опира само до външната красота а и до ценностна система:саморазвитие, добрина, грижа за околната среда, отговорно потребление на природни ресурси, помощ в личностното развитие на другите хора.

Щастлива съм че живеем във време, в което стандартите за красота не се базират единствено и само над външният вид, а и на това да изразяваш личността си. Както знаете Виктория Сикрет тази годна отмени своето шоуто си поради промяна в стандартите за красота.Надявам се че света на конкурсите за красота ще стане по достъпен за момичета с различен ръст, фигура и персонална уникалност. Също така се надявам България да бъде видяна на световно ниво като място притежаващо красота и характер в едно, въпреки стереотипа.

За мен е много важно да съм пример на новото поколение, изградила себеси сама като горда, силна, активна жена. Чиито глас се бори за промяната на света."


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама