Как цветът на лака зависи от настроението ни?


Как цветът на лака зависи от настроението ни?
Снимка: iStock/Guliver

Когато трябва да изберем цвят за следващия си маникюр, често се чудим дали да бъде тъмен, светъл, пастелен, блестящ или друг. А всичко това зависи от настроението ни точно в този момент. Повечето психолози твърдят, че настроението на човек може да бъде свързано с различните нюанси. Ето как:

Синьо

Този цвят е предпочитан от уверените в себе си дами. Тези, които са решителни и целеустремени.

Зелено

Наситено зелените нюанси са предпочитани от дамите, притежаващи силна воля и способност с лекота да преодоляват трудностите. Те се отличават с хармонична натура и доброжелателност.

Червено

Това е цветът на силните чувства - страх, любов, радост, ненавист и други. Червеният цвят е демонстративен и винаги привлича вниманието.

Розово 

Този цвят означава романтика, любов, женственост, дружелюбност, доброта. Той внася усещане за спокойствие, уют и комфорт.

Оранжево

Този цвят символизира желанието за нови моменти в живота, поглед напред и само напред. Вдъхновява за смели и оригинални идеи, управлява волята и внася спокойствие в тежки моменти.

Бяло

Символ на вяра, чистота, искреност и светлина. Този цвят е предпочитан от дами, които имат открито отношение към света и околните. Способни са дипломатично да решават възникнали спорове.

Жълто

Дамите, които харесват жълто за своя маникюр са интересни личности, енергични, авантюристчи и активни. Ако в момента се опитвате да внесете хармония във вашите отношения с партньора си или да се скриете от неприятности, вашето настроение подсказва, че жълтият цвят е правилният избор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама