Какво издава за вас мечтаният цвят на коса


Какво издава за вас мечтаният цвят на коса
Снимка: iStock/Guliver

Има толкова много цветове, в които можете да боядисате косата си! Уви, не винаги сме достатъчно смели за драстични промени, но това не значи, че не бленуваме тайничко за нов, дързък и интересен нюанс в гривите си! Предпочитаният цвят може да каже много и за вашата личност. Затова изберете един от изброените по-долу и вижте кои са тайните, които криете от света.

5 ЦВЯТА НА КОСАТА, КОИТО ВИ СЪСТАРЯВАТ

Кестеняв

Брюнетките са известни със своята упорита работа и решителност. Винаги трябва да останат заети, в противен случай се отегчават ужасно. Техните страхотни умения за планиране им помагат да се справят с всякакви проблеми. Брюнетките се асоциират с топлина и уют. Те са надеждни и ценят дългосрочните връзки.

Черен

Хората с черна коса са тихи, затворени в себе си и малко егоцентрични. Те са мистериозни същества, които обичат поезията. Чувствителни, потайни и внимателни. Те са добри слушатели, което ги прави страхотни съветници.

Червен

Червенокоските рядко страдат от ниско самочувствие. Те улавят момента и винаги гонят мечтите си. Рисковите ситуации не ги плашат, защото са приключенски настроени, енергични и романтични. Бурните връзки подправят живота им.

Рус

Светлокосите хора са спокойни, отпуснати и земни и не се притесняват много от това, което се случва около тях. Блондинките винаги са в центъра на вниманието, така че не е изненада колко много дами биха заложили на този цвят, ако им липсва внимание.

Лилав

Хората, които предпочитат този кралски цвят, са в пълна хармония с техните мисли и емоции. Те са креативни, артистични и балансирани. Мислят нестандартно и не се страхуват да изразят себе си. Те се стремят да бъдат творчески личности, а авторитетът и правилата са ограничения за тях.

Син

Ако имате синя коса, вероятно ви се ще да бъдете по-надеждна и миролюбива. Хората със синя коса са рационално мислещи и винаги мислят, преди да действат. Хората ги уважават заради златното им сърце, лоялността и дружелюбността.

Розов

Ако имате розова коса, вие боравите добре с емоциите си и сте в контакт с вашите чувства. Хората с розови коси не се страхуват да опитат нови неща, а модата е втората им природа, поради което те са създатели на тенденции.

Бял

Тези, които предпочитат този цвят, са изключителни и уверени. Въпреки че им е трудно да намерят сродната си душа, те са нежни и меки, когато срещнат някой, който им харесва.

Сив

Тези, които тайно мечтаят да заложат на сиво, са невероятно интровертни. Понякога се чувстват сякаш не принадлежат никъде. Техният практичен и спокоен характер ги кара да търсят балансиран и спокоен живот.

Рижав

Хората с рижави коси са енергични, ентусиазирани и по детски наивни. Те вдъхновяват другите, насърчават любовта и позитивността. Незрелостта им понякога може да бъде проблем, но остроумието и радостта надделяват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама