Мексиканка е новата Мис Вселена (СНИМКИ + ВИДЕО)


Мексиканка е новата Мис Вселена (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

"Мис Мексико" бе коронована за "Мис Вселена" в неделя на бляскава церемония, излъчвана по телевизията от Флорида. 26-годишната Андреа Меза се класира първа, изпреварвайки представителките на Бразилия и Перу, предаде АФП.

На 16 май шоуто се върна по малките екрани, след като конкурсът беше отменен през 2020 г. за първи път поради пандемията от коронавируса.

Бившите победителки в конкурса "Мис Вселена" Чесли Крист, Паулина Вега и Деми-Лий Тебоу (която спечели титлата през 2017 г.) коментираха състезанието, а жури от осем дами определи победителката.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ТУК!

Облечена в ярко червена вечерна рокля, Меза се разплака, минавайки с короната по модния подиум.

Меза победи над 70 състезателки от цял свят в 69-тото издание на конкурса, което се проведе в Hard Rock във Флорида. Тя е родом от Чихуахуа, град в Мексико. Израснала е в голямо семейство и има диплома по софтуерно инженерство. Андреа също така е посланик на родния си град, популяризирайки най-добрите му туристически атракции и богатата му култура.

В дните преди финалното състезание, "Мис Мианмар" Тузар Уинт Луин, която влезе в топ 21 на красавиците, използва времето си в светлината на прожекторите, за да привлече вниманието към преврата в страната си.

"Нашите хора умират и всеки ден са разстрелвани от военните", каза тя по време на биографичния си видеоклип, който показа личното ѝ участие в протестите за демокрация срещу преврата. "Затова бих искал да призова всички да говорят за Мианмар."

Тя спечели и наградата за най-добра национална носия: по време на този състезателен сегмент тя носеше костюм, украсен с мъниста в традиционни бирмански шарки, носейки табела с надпис "Молете се за Мианмар".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама