Най-актуалните прически за есен 2021 (СНИМКИ)


Най-актуалните прически за есен 2021 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Стилистите обявиха най-модерните прически за есента на 2021 година. Списъкът е публикуван на уебсайта на модното списание Vogue.

Според Лий Кийтс, стилистка и консултант в John Frieda, сложните многослойни прически ще бъдат особено популярни този сезон. "Подстригването на слоеве разкрива най-добрите черти на лицето ви и създава движение в косата ви", обясни тя.

В същото време британският стилист Джордж Нортууд дава предпочитание на прическите в стила на 70-те години. По-специално, той обръща внимание на прическата шеги, която се характеризира с фризирани кичури, обемност на темето и прав бретон, който пада до очите.

"Сега дългата версия на шеги е една от най-популярните прически. Изглежда особено добре на къдрава и вълнообразна коса. Освен това са актуални дългите бретони в стил 70-те", смята модната редакторка Шарлот Менса.

Според Люк Хершесън, основател на компанията за продукти за коса Hersheson, всяка версия на боб също ще бъде актуална през този сезон. "Не става въпрос за една конкретна форма или дължина. Тайната е в небрежността на прическата, тя не трябва да изисква специално оформяне", каза специалистът и отбеляза, че един от най-модерните варианти за подстригване е къс боб във френски стил.

Последнo в списъка за есента е късото подстригване, което предполага еднаква дължина на косата по цялата повърхност на главата. "Тази прическа винаги изглежда спретнато, не е нужно да полагате усилия, за да се подготвите за работа или парти", казва Шарлот Менса. Тя добави, че късата прическа е идеална за жени, които искат радикално да променят имиджа си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама
Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама