Натурална грижа за миглите


Натурална грижа за миглите
Снимка: iStock/Guliver

Не е тайна, че жената е по-съблазнителна, когато има изразителен поглед. А спиралата за очи е най-големият й помощник. Все пак трябва да имаме добра основа, за да може да постигнем желания ефект, затова ви предлагаме 3 натурални начина да се погрижите на миглите си.

1. Преди да нанасете грим, поставете на веждите си зехтин или разтопено кокосово масло с помощта на четка от спирала. Така ще ги предпазите от негативните ефекти на химическите вещества в козметиката. 

2. Витамин Е подобрява растежа на косата и миглите, така че може да го приемата редовно под формата на хранителна добавка.

3. Може да си направите и серум за бърз растеж на миглите от

1 чаена лъжица рициново масло

1 чаена лъжица масло от ему (ако не намерите, може да го замените с рициново масло)

1/2 чаена лъжица кокосово масло

1/2 чаена лъжица Витамин Е масло

Начин на правене:

Смесете всички съставки в стъклено бурканче. За да използвате, сложете една капка (може да използвате капкомер) върху пръстта си и нежно масажирайте линията на миглите.

За да има видими резултати, нанасяйте всеки ден.

Този серум може да използвате и за по-гъсти вежди.

Дори да използвате висок клас козметика, тя все пак съдържа химически вещесва. Поне веднъж седмично давайте на миглите си почивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама