Тайните на Моника Белучи, която е страхотна на 56 и НЕ иска отново да е на 20


Тайните на Моника Белучи, която е страхотна на 56 и НЕ иска отново да е на 20
Снимка: Getty Images

Моника Белучи често оглавява класациите за най-красиви жени в света и е призната за такава вече няколко десетилетия подред. Тя дава пример, че една жена може да бъде красива, дори след 50 години, независимо от размера на дрехите.

Магнетичния ѝ образ не се дължи само на безспорната ѝ красота, но и на наситения ѝ с емоции по италиански живот.

Днес ви представяме любопитни подробности от живота на Моника Белучи и нейната тайна за перфектна визия:

1. Брак със сърцеразбивач, на когото не може да се има доверие

"Това не беше любов от пръв поглед. Да, намерих Венсан за привлекателен, но чувствах, че не мога да му се доверя или да разчитам на него", сподели Белучи малко след раздялата си с актьора.

Моника и Венсан Касел прекараха 17 години заедно, 12 от които бяха женени. Двойката не бърза да официализира връзката си - и двамата се занимават с актьорска кариера, а поради честите пътувания и снимки любовта им се развива от разстояние. Италианката роди първата им дъщеря на 39. Втората дъщеря на Моника и Венсан се появи на бял свят, когато актрисата беше на 45 години, а 3 години по-късно двойката реши да се раздели. Малко преди края на брака им Белучи каза: "Никога не знаем колко дълго ще продължи бракът... Днес работи, но след година, не знам."

Все още се спекулира какви са причините за раздялата на двойката. Въпреки това Моника и Венсан винаги говорят много уважително един за друг по време на интервюта си въпреки краха в отношенията им.

Моника твърди, че сега живее най-хубавите години от живота си. И в лошото време киното и красивите ѝ дъщери я топлят.

Вижте още:  Валерия вбеси феновете на "Ергенът" с участието си в това ВИДЕО

2. Може ли да си красива след 50?

Актрисата е толкова самоуверена, че се съгласи да участва в гола сцена на 52 години. След това Белучи засне еротична фотосесия за корицата на мъжко списание. Днес звездата на италианското кино продължава да се снима във филми и остава един от най-търсените модели.

Каква е тайната на Моника Белучи? Освен ген, актрисата е категорична, че добрата визия на една жена се крие в начина ѝ на живот.

Вижте още: 5 житейски урока от прелестната Моника Белучи

Ето какво препоръчва иконата на италианското кино:

- Мийте косата си не повече от два пъти седмично и използвайте зехтин вместо маска.

- Никога не ограничавайте храната си. Ако обаче трябва да свалите няколко килограма, намалете порциите си и яжте повече месо, риба и зеленчуци.

- Правете йога и плувайте. Тези упражнения поддържат тялото ви тонизирано без излишни тренировки.

- Почиствайте старателно кожата на лицето си преди лягане, независимо колко ви се спи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама