Как да разберете дали това е любов от пръв поглед


Как да разберете дали това е любов от пръв поглед
Снимка: iStock

Понякога любовта просто ни връхлита. Изведнъж. Понякога, обаче, може да се окаже, че това е просто моментно привличане и нищо повече. Ако не сте сигурни дали изпитвате любов от пръв поглед, ние ви представяме няколко  знака, които да ви помогнат да определите дали химията ви казва "да".

Имате "пеперуди в стомаха"

Ако изпитате това странно чувство, това е, защото се освобождава адреналин във вените ви и вие започвате да чувствате всички тези  "пърхания".  Пеперудите в стомаха могат да се появят и когато сте просто привлечени от някого, но повярвайте ни, разлика има. Това означава, че имате потенциал с този човек и вашата съвместна химия може да ви помогне да се опознаете повече и между вас да се получи нещо много хубаво.

Чувствате се нервни

Ако когато гледате този човек или се опитвате да проведете разговор с него, започвате да се притеснявате и нервирате, това е знак, че химията между вас е пламнала. Притеснението, обаче, може да ви изиграе лоша шега, защото искайки да му направите добро впечатление, е възможно да започнете да говорите глупости и да го отблъснете. Затова е хубаво да се опитате да се успокоите и тогава да действате.

Непрекъснато искате да разговаряте с този човек

Привличането помежду ви е толкова силно, че вие вече искате той е част от живота ви. Интересен ви е и желаете да го опознаете. Това е един от знаците, че може би сте попаднали на "любов от пръв поглед". А ако намерите общи теми и неща, които вълнуват и двама ви, това е чудесно!

ТОВА СА НЕЩАТА, КОИТО МЪЖЕТЕ ОБОЖАВАТ В ЕДНА ЖЕНА

Не можете да махнете този човек от мислите си

Да, любовта от пръв поглед понякога може да ни подлуди. Когато срещнем човек, който ни е направил изключително впечатление, както с външността си, така и с поведението си, той сякаш обсебва мислите ни. Непрекъснато образът му се появява в главата ни и не можем да се отървем. Това е сигурен знак, че сме се влюбили от пръв поглед. Ако човекът се чувства по същия начин, това може да е началото на една вълнуваща връзка.

Чувствате се все едно се срещали човека и преди

Ако някога сте имали усещането, че сте срещали някого и преди, а това е съчетано с някои от другите признаци, шансовете това наистина да е любов от пръв поглед са много големи. Това ви кара да се чувствате близки с този човек и по-лесно може да му се доверите или пък да направите нещо, за да задържите вниманието му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама