7 начина да разберете дали любимият ви мъж ви обича


7 начина да разберете дали любимият ви мъж ви обича
Снимка: istock/ Guliver

Въпреки факта, че мъжете често се хвалят със своята честност, откритост и готовност да обсъждат повечето теми, е трудно да разберете какво наистина мислят за връзката си. Има няколко неща, по които всяка дама може да разбере дали любимият ѝ мъж е щастлив с нея и я обича. 

Не се страхува от осъждане

Той се чувства свободен да изрази мнението си и дори да каже, ако нещо го дразни в поведението на жена му. Такъв човек знае, че здравата критика никога няма да доведе до разрушаване на отношенията, а напротив, ще се превърне в повод за личностно израстване и развитие. По същия начин и той отговаря на критика.

Чувства се значим и единствен за вас

Може би най-добрата демонстрация, че един мъж е щастлив във връзката си, са неговите открити уверения в това. Ако видите, че любимият ви мъж често се усмихва, чувства се значим и е сигурен, че е единствен за вас, това означава, че той е спокоен в отношенията си.

Той ви вярва

Може би основният показател дали един мъж се чувства добре в една връзка е доверието. Ако има вяра, тогава няма нито ревност, нито подозрение, нито недоволство. Мъжът е напълно доволен от настоящата връзка и не търси нищо друго, защото си има всичко.

ФРАЗИ, КОИТО ПОДСКАЗВАТ ЗА ПРОБЛЕМ ВЪВ ВРЪЗКАТА

Ясно знае, че жена му го обича

И това вече зависи от това как една жена може да демонстрира истинските си чувства. Затова показвайте любовта си по-често.

Той често се смее във ваше присъствие

Обича шегите ви, хубаво му е с вас, смеете се заедно и се разбирате само с поглед. Това е гаранция,ч е мъжът ви е щастлив. Което обаче не отрича факта, че той периодично има нужда да общува с приятели. Но все пак знаете, че ако има нужда да избирате, той ще ви избере.

Той ви се възхищава

Харесва вашият стил, вашия външен вид и характера ви. Често ви прави комплименти не само когато сте сами, но и пред много хора. Той се гордее, че ви има. Няма как да не е щастлив!

Той ви уважава

Уважението е важно и за двамата и то е взаимно. В крайна сметка е невъзможно да изградите стабилни отношения, ако не уважавате партньора си и правото му на мнение. Ако видите, че той уважава вашето, значи наистина държи на връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама