Разберете дали вашите отношения имат бъдеще


Разберете дали вашите отношения имат бъдеще
Снимка: iStock

Случва се хората да се срещат, да живеят заедно и тогава да разберат, че всъщност са с грешния човек.  Изграждането на взаимоотношения не е лесна задача. Мнозина смятат, че е възможно да се обмисли сценарий на събитията предварително, но ако хората не си допаднат, подобни отношения е малко вероятно да имат бъдеще. По какви признаци можете да разберете дали вашите отношения имат бъдеще?

Повечето хора са склонни да изграждат отношения с любим човек, гледайки други двойки. Те сравняват себе си и партньора си със свои влюбени приятели, известни личности и дори герои от филми. Тогава идва разочарованието поради неоправдани надежди и двойката се разпада.

Вместо да се измъчвате с въпроса дали всичко е наред, обърнете внимание на тези четири признака, присъщи на отношенията, които имат перспектива за бъдещето.

Говорите за бъдещето и правите общи планове

Ако човек не обича, той никога няма да подкрепя половинката си и е почти невъзможно да започне да говори за общо бъдеще. По правило тези, които не са сериозни, мълчат или откровено се изнервят, когато чуят нещо подобно. Силните двойки говорят за общо бъдеще и правят планове. И тук не говорим за пътуване до морето това лято. Ако вие и вашият партньор мислите за нов дом, деца, промени на работното място и подобни неща, ние ви уверяваме, че се движите в правилната посока и имате всички шансове да бъдете щастливи.

Вие се доверявате един на друг

Доверието е безспорно един от най-важните компоненти на всяка връзка. Ако например мъжът ви каже, че отива да гледа футбол с приятели, а жената му има пълно доверие и знае, че това е истина, тя няма да му направи проблем, нито пък ще започне сцени за ревност - това е добър знак! Тези двама души могат да изградят истинско силно семейство!

ЗА ТОВА, ЧЕ ТЕ ИМАМ, БЛАГОДАРЯ!

Често си мислите за любимия човек

Повечето двойки започват сутринта по един и същ начин – събуждат се, пият кафе, взимат душ и тръгват на работа. Но, ако в офиса всеки от влюбените постоянно мисли за своята сродна душа, често се чуват, за да разберат дали всичко с партньора им е наред и нямат търпение по-скоро да свърши деня, за да се видят отново - те имат всички шансове да бъдат заедно през целия си живот.

Не ви е скучно заедно

Според някои психолози подобно чувство е много важно за една двойка. Ако и двамата се смеете на едни и същи шеги, обичате да гледате едни и същи филми, разбирате чувството за хумор на своята половинка и ви е хубаво заедно, наистина можете да бъдете щастлива двойка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама