Тенденции при цветовете за коса за 2022 (СНИМКИ)


Тенденции при цветовете за коса за 2022 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2020 ни подтикна да експериментираме с цвета на косите си по-смело, като през 2021 година това течение продължи. С навлизането в 2022, не можем и да бъдем по-щастливи, че разполагаме с редица опции, от които да избираме при следващото посещение на фризьора. Ето кои ще са най-големите тенденции при цветовете на косата, на които да заложите през 2022 година.

1. Маслено русо

Както ни показаха Майли Сайръс, Джейми Кинг и Били Айлиш, блондинките все още се забавляват повече. Има само една голяма промяна при класическия нюанс - маслен подтон. Платината беше само за блондинки с хладни тонове, но сега можете да носите цвета и в маслени тонове.

2. По-контрастни кичури

Тенденциите за красота на поколението Y2K се бяха разпростряли удобно през цялата 2021 година, така че не е изненада, че ще продължат и през 2022. Една по-специално тенденция? По-ярки бебешки кичури в златисти или карамелени отблясъци, които хем ще внесат голяма промяна, хем са по-малко вредни за косата ви.

3. Бронде

Още когато видяхме този топъл нюанс на знаменитости като Дженифър Лопес, Бионсе и Лили Олдридж по-рано тази година, бяхме сигурни, че “бронде” ще стане популярен тренд. Омбре доказа, че има устойчивост, така че не е изненада, че пак посягаме към него, само че в доста по-естествен вариант.

4. Черешови отблясъци

Виждаме как все повече вариации на кафяви тонове влизат в играта. Кестенявата коса е идеална за постигане на наситено шоколадово кафяво с оттенък на мед или череша за допълнителен блясък. Не можем да отречем, че цветът е много секси и съблазнителен.

5. Сребърно русо

Има русо, но има и русо. „Ice Cube“ ще бъде голям тренд през следващата година, но трябва да имате предвид, че изисква много поддръжка. Все пак, няма как да сгрешите с този смел, драматичен и модерен цвят а ла “сребърна лисица”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама