Тези маникюри са хит през 2024 (СНИМКИ)


Тези маникюри са хит през 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

2024 година е белязана от тенденции от класически и елегантни нокти до наистина смели решения. Затова всяка жена може да изрази своята личност чрез маникюр, който ѝ подхожда. 

Вижте още: 6 трика, с които да скриете двойната брадичка

1. Прозрачен маникюр

Все повече жени избират минималистичен и спокоен стил, като тази тенденция се отразява и в маникюра. Ако сте привърженик на класическия и елегантен стил, то добрата новина е, че прозрачните нокти определено са шик тази година.

2. Металик с хромирано покритие

Металният маникюр с хромирано покритие е актуален от края на 2023 г. и ще присъства и през 2024 г. Можете да изберете нюанси на златисто, сребристо, но също и метално червено, синьо, лилаво или дори зелено.

Вижте още: 6 изпитани тайни за сияйна кожа от Роузи Хънтингтън-Уайтли

3. Маникюр "котешко око"

Маникюрът "котешко око" осигурява завладяващ ефект. Както подсказва името, тази техника е вдъхновена от красотата на котешкия поглед. И така, това включва използването на специални гелове заедно с магнити за създаване на ефект на движение и дълбочина върху повърхността на ноктите. 

4. Минималистичен маникюр

Минималистичният стил никога не излиза от мода, а през 2024 г. можете да го издигнете на по-високо ниво, като добавите метални детайли. Фините къси нокти с френски маникюр са хит тази година.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама