Топ правилата за боядисване на косата тази есен


Топ правилата за боядисване на косата тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Тенденциите при прическите непрекъснато се променят. Една година се радваме на балеаж, на следващата всичко е опира до медните нюанси. И докато жизненият цикъл на тези тенденции е краткотраен, има няколко ключови принципа за боядисване на косата тази есен, които остават последователни. Ето кои са те.

1. Добавете измерение

За безупречен цвят, независимо дали сте блондинка, брюнетка, или червенокоса, трябва да добавите измерение с някои акценти. По-светлите кичури ще ви помогнат да разчупите нещата, така че косата ви да не е в един тон, което може да изглежда неестествено.

Помолете за няколко, добре поставени акценти, където слънцето би ги отразило - предната част на лицето ви и краищата, които обикновено са по-светли.

2. Запазете малко сянка в корените си

По този начин, ако просто искате да направите фина промяна, за да освежите външния си вид за есента, можете просто да надградите върху това, което вече имате. В повечето случаи това просто означава да смекчите по-ярките отблясъци до малко по-дълбок оттенък (например, задълбочаване на слънчевите руси кичури до по-мек карамел) и запазване на по-тъмен нюанс в корените ви, което удължава времето ви между срещите.

3. Смесвайте добре

Помните ли агресивното омбре, което беше навсякъде през 2010? Ако искате да имате както по-тъмни, така и по-светли участъци, трябва да заложите на по-фина линия между агресивните двуцветни кичури. И тази фина линия се крие в дебелината на самите кичури - колкото по-тънки, толкова по-добре.

4. Опитайте червеникави оттенъци

Ако искате да заложите на най-горещата цветна тенденция за момента, то задължително трябва да опитате червеното. Всички негови вариации. Тези от вас с по-светъл тон на кожата изглеждат най-добре в светло медно или ягодово русо. Ако имате средна до маслинена кожа, можете да изберете наситено медно или коралово, а ако имате по-тъмна кожа, опитайте слива или бордо. Без значение колко червено сте решили да сложите, не забравяйте да запазите някакъв контраст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама