Топ трикове от холивудски гримьори за свежа лятна визия (ВИДЕО)


Топ трикове от холивудски гримьори за свежа лятна визия (ВИДЕО)
Снимка: iStock

Искате естествено изглеждащ летен грим, които да не се разтапя от горещините и същевременно да подчертава хубавите ви страни? Имаме няколко съвета от холивудски гримьори, които ще ви помогнат да постигнете желаната лятна визия.

Започнете с инструмент за лице

Пати Дъброф: "Прекарайте само пет или 10 минути с ролка за лице или микротоково устройство и ще бъдете изумени колко сияйна ще изглежда кожата ви, преди да нанесете какъвто и да е грим. Те стимулират притока на кръв - има голяма разлика, когато започнете да нанасяте грим, за разлика от когато кожата ви е студена. В зависимост от времето, което имате, редувайте. За по-трайни резултати използвайте и двата вида инструменти в различни дни, няколко пъти седмично. Номерът с всеки инструмент е винаги да го движите нагоре и навън, никога надолу.

Вижте още: Ето защо редовно да използвате ролер за лице

Нанасяне на фон дьо тен за естествено изглеждаща кожа

Гучи Уестмън: "Винаги нанасям леки до средни течни и кремообразни формули за фон дьо тен заедно, за да позволя на естествената текстура на кожата да блести. Искате да изглежда така, сякаш сте положили минимални усилия, дори и да не сте. Течните формули от ново поколение се "впиват" право в кожата, за да имитират естествената ви текстура, но с правилния вид сияен завършек. Ако смятате, че имате нужда от малко повече покритие, изградете го със същата формула или нанесете коректор отгоре, където е необходимо, за да се справите с всякакви петна или пигментация, вместо да изберете пълно покритие с тежка формула. Завършете с пудра.

Вижте още: Как да направите фон дьо тена да изглежда като кожа, а не като грим

Ружът ще направи кожата ви да изглежда жива

Мери Филипс: "Използвам както кремообразни, така и прахообразни формули за най-добър ефект. Първо нанасям кремообразен руж, леко нанасям фиксираща пудра, след което добавям още прахообразен руж отгоре. Що се отнася до цвета и разположението, смесвам приглушен или бронзов руж в горната част на скулите и на челото, леко под линията на косата – не трябва да е директно в линията на косата. Смесването на ружа на места, различни от бузите, ще направи грима ви да изглежда по-сплотен. За да завърша, нанасям по-ярък цвят върху ябълките на бузите".

Oпушено око с телесни сенки

Шейка Дейли: "Обичам измит, опушено-гол вид на очите, когато няма изрязани гънки, а ореол от цвят, без да е твърде тъмен. Така че, направете своето опушено око с бронзант или по-тъмен тон сенки за очи и наистина го смесете до съвършенство над гънката, почти до веждите, така че да е почти невидимо, но придава красив, разпръснат цвят. След това добавете лек блясък върху клепача за допълнителна свежест, плюс очна линия и спирала, за да преобразите окото. За допълнителна драма, можете да използвате по-тъмен нюанс или дори черен, само във външните ъгли на окото за прекрасен ефект на котешко око".

Вижте още: Бюти тенденциите на TikTok: Перлена кожа (ВИДЕО)

Нанесете бронзант с пръсти

Даниел Мартин: "Тайната на естествено изглеждащата, целуната от слънцето кожа е да имитирате мястото, където слънцето пада върху лицето ви. Най-добрият начин да направите това е като използвате два пръста (безименен и среден), за да нанесете бронзиращия продукт върху най-високите части на лицето. Използването на пръстите ви по този начин – не четка – означава, че имате повече контрол и можете да натрупвате цвят малко по малко. Потърсете формула с кремообразен завършек, която ще издържи на жегата".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама