Вера Уанг на 74 изглежда като на 30, ето каква е тайната ѝ


Вера Уанг на 74 изглежда като на 30, ето каква е тайната ѝ
Снимка: Getty Images

Известната модна дизайнерка Вера Уанг сякаш никога не остарява. 74-годишната модна икона редовно изумява феновете си и най-накрая разкри тайната на младежкия си вид.

Вижте още: 4 тенденции при прическите за зима 2023 (СНИМКИ)

Сигурно сте убедени, че Уанг се храни със супер здравословни храни, избягва алкохола и прекарва часове във фитнеса, за да поддържа перфектна фигура и да намали признаците на стареене.

Точно обратното, 74-годишната жена с визия на момиче яде фаст фууд, обича понички със сметана и коктейли с водка.

Вера Уанг призна в скорошно интервю:

"Ям "Макдоналдс", поръчвам го всеки ден в продължение на около две седмици и след това си давам почивка. Харесвам и сладки понички със сметана. Като желирана поничка, но с ванилов крем вътре", каза дизайнерката.

Изглежда обаче не всичко опира до храната. Тя е категорична, че нейната упорита работа ѝ помага да остане млада в тялото и ума си:

Вижте още: 4 тенденции при грима, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)

"По принцип работих през целия си живот, така че всъщност тайната на моя външен вид е в работата. Мисля, че работата те поддържа млад и стимулиран. Работя много дълго, отгледах две дъщери. Мисля, че заетостта е най-доброто лекарство за добро здраве", категорична е Уанг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама