3 типа гащеризони, които трябва да имате това лято


3 типа гащеризони, които трябва да имате това лято
Снимка: Instagram

Не сме сигурни дали гащеризонът някога изобщо е напускал модните тенденции, но едно е сигурно – той е по-силен от всякога през този сезон! На пазара можете да намерите наистина богато разнообразие от дължини, кройки, цветове и десени, така че няма защо да се чудите и минута повече. Ако все пак изборът ви се струва труден, а морето от гащеризони ви обърква, ето това са 3-те типа, на които можете да се доверите напълно.

Сафари

Този модел е за всички онези дни, когато отваряте гардероба и не можете да си харесате нищо в продължение на часове. Логично, "сафари" гащеризоните са в неутрални цветове, с по-свободни кройки, най-често допълнени от колан и няколко джоба за разкош.

Дънков

Убедени сме, че гащеризоните от деним са първата среща на много дами с тази дреха, при това в най-ранна детска възраст. Все пак, ако сте израснали през 80-те и 90-те няма начин да сте пропуснали тренда! Е, днешните модели са доста променени, на-вече заради кройката, която наподобява военна.

Елегантен

Търсите идеалното облекло за сватба, коктейл или просто приятна вечер с приятелки? Този гащеризон ще свърши идеалната работа! Можете да избирате между по-широки модел с тънки презрамки или пък такива тип "Жената котка".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама