3 задължителни неща за есенния ви гардероб


3 задължителни неща за есенния ви гардероб
Снимка: iStock/Guliver

Лятото отмина и трябва да се погрижите за гардероба си през есенно-зимния сезон. Ето дрехите, които трябва да имате, за да се чувствате стилни и да ви е топло през студените месеци.

1. Дълго палто в нежни кафяви цветове 

Тази есен на мода са цветовете от кафявата гама, особено ако става въпрос за палто. Стои много добре както с ежедневни дрехи, така и с елегантни. С такова палто ще се чувствате изключително добре дори в най-студените дни, затова задължително трябва да присъства в гардероба ви. Цветовете от кафявата гама са неутрални и пасват перфектно на всяка визия, затова лесно бихте го съчетали с дрехите, които вече имате.

2. Плетена жилетка 

Тя е изключително стилна и се съчетава добре както с дънки, така и с пола или рокля. Модерна е във всякакви кройки, плетки и цветове. Много актуални са тези с дължина до коляното в ярки нюанси.

3. Удобни боти 

През есента и зимата, когато навън е мокро и студено, удобните и топли боти са нещото, което ще ви накара да се движите без проблем по калните улици. Вместо класическите боти в черно или кафяво, изберете такива в цвят бордо или тъмно синьо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама